torsdag 18. november 2010

Vekommen til Smia

Lørdag 20 november kl 11 - 15 åpner vi dørene for første gang. Vi inviterer deg og dine venner til en annerledes "butikk" Vi holder til i kjøpmannsgata på Stjørdal. I den gamle smia.Vi er 9 damer som åpner et julemarked / utsalgsplass i Smia på Stjørdal. Her kommer vi til å selge redesign av puter, møbler, gamle gjenstander, kopper, lamper, håndarbeid, håndverk med mye mer.


Vi kommer til å ha åpent fredag til søndag fra kl 11 til 15 frem mot jul. Vi serverer gløgg og peppekaker. Har dere lyst til å kjøpe en spennende gave som definitivt er one of a kind. Ja, da har du kommet rett.
Liker du brukte gjenstander slik de alltid har vært, eller liker du at de fremstår i ny drakt. Liker du at gamle retrostoff blir tryllet om til puter, pengbøker, smekker ol.
Ja da har du definitivt kommet rettVi har ting fra de fleste epoker. Vi favner de fleste stilartene i interiør. Er du interessert i vintage vesker og klær så har vi det også.


Driver du selv å sysler med interiør ? Liker du å pusse opp møbler og å sy ? Liker du å se gamle gjenstander og redesign kommer du til å inspirasjon hos oss.


Vi har allerede masse fint som dere ser på bildene, men mer kommer til lørdag.
Vi håper å seg DEG der. Ta med deg venner å kom innom for en trivelig handel eller prat i en gammelt hus med sjel.


Vi holder til i en gammel smie. Derav navnet Smia. Kommer du fra E6, kjører du under bruen der det står Stjørdal (som inn mot sentrum). Du tar av første vei til venstre. Så ta du av første vei til høyre.


På høyre siden ligger Sareptas krukke. Så ser du en China restaurant.Vi ligger mellom restauranten og Elkjøp. Det er mange parkeringsplasser foran på veien.
Ellerskan du parkere bak Mix kiosken.


Velkommen :)
Se på bildene og la deg inspirere til å ta turen innom oss.

Med vennlig hilsen jentene i Smia.

2 kommentarer:

  1. Her var det mye flott, tror det blir en del turer hit ja;) Ønsker dere lykke til med Smia;)

    SvarSlett
  2. Hei, så mye fint og for en fantastisk butikk, skulle ønske jeg bodde oppe hos dere nå asså. Jeg ser et rødt servise i engelskt gammelt mønster som jeg har lett leeenge etter, er det til salgs og i tilfelle hvor mye koster det...jeg vil så gjerne kjøpe det...tenk at dere hadde et slikt...ta gjerne kontakt med meg på min blogg. Hilsen Wilhelmines blogg...lykke til med SMIA.

    SvarSlett